tirsdag 4. januar 2011

Toastmaster og transport

Ja, dagene tikker og vi har på plass stadig flere brikker!(la du merke til ordspillet...?) Den eminente Arnt Ove Berg har sagt ja til den viktige oppgaven som toastmaster på vår viktige dag. Så dersom du er blandt de som ønsker å si noen nydelige, velvalgte ord om Anne(og kanskje et par om meg også), eller har et annet innslag til festen er Arnt Ove mannen å kontakte for å få satt av litt tid i programmet til nettopp deg. Han kan enten nås på det trivielle nummeret 93 43 57 64 eller den nette addressen arnt.ove@lyse.net

Så har det seg også slik at flere av dere må reise langt om lenge og lenger enn langt og overnatte for å delta på festivitetene. Da dukker det gjerne også opp et behov for transport på selve dagen. For at DU skal slippe å tenke på å komme deg fra kirka til Misjonssalen(hvor det forøvrig serveres kaffe, litt snacks og annet lett å bite i mens du mingler og venter på resten av festen(ordspill igjen der gitt...) kan du melde ditt behov for et bilsete til pappa(han er stort sett blid og biter ytterst sjelden!). Han får du tak i enten ved å trykke 97 63 27 73 og så grønn tast på telefonen, eller du kan sende en mail til morris@kjolleberg.no Husk å gjøre dette innen 23.1!

Til slutt kan dere se at et par av tingene på ønskelista til høyre ser slik ut. Det betyr at noen har kommet deg i forkjøpet og meldt fra til broder Sven Morten om at den gaven allerede er innkjøpt til glede for oss.

Stay tuned, mer info kommer i dagene som kommer!

Jonni

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar